VariantZorg behaalt Beste Werkgevers keurmerk

2 January 2020, 11:54 uur
Algemeen
mainImage

VariantZorg is het nieuwe jaar goed begonnen. Het Zoetermeerse zorgbedrijf is door (zorg)collega's beloond met het Beste Werkgevers keurmerk 2019/2020. "We kregen een dikke 8,5 en dat is goed voor 3 sterren, het hoogst haalbare resultaat," zo laat VariantZorg trots in een reactie weten.

Het Beste Werkgevers keurmerk is een landelijk keurmerk waarmee VariantZorg bewijst een goede werkgever te zijn. Beste Werkgevers is 15 jaar geleden gelanceerd en inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. Organisaties met een Beste Werkgevers keurmerk worden door hun medewerkers hoger beoordeeld dan hun branchegenoten op goed werkgeverschap. Het keurmerk is gratis en niet te koop, organisaties kunnen het alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers. Dit maakt dat het voor sollicitanten het bewijs is dat ze bij een goede werkgever terecht komen.

VariantZorg organiseert de inzet van flexibel inzetbare zorgmedewerkers in de ouderenzorg. Het zorgbedrijf is gevestigd in Zoetermeer en is onderdeel van Fundis. Het werkgebied van VariantZorg beslaat een groot deel van Zuid-Holland, van Woerden en Gouda tot Rotterdam en van Alphen aan den Rijn tot Krimpenerwaard.