Vernieuwde 1e etage Rabobank-kantoor (foto's)

mainImage
Vernieuwde 1e etage Rabobank-kantoor (foto's)

De werkzaamheden op de eerste verdieping van het Rabobank-kantoor aan Centrum West 35 zijn achter de rug. De etage, waar jarenlang weinig aan was gedaan, heeft nu een modern en ruimtelijk karakter met faciliteiten conform de huidige standaard.

Er is een nieuwe vloer aangelegd, de flexplekken beschikken over een nieuwe aankleding en meubilair en geluidswerend dubbel glas en medewerkers/bezoekers kunnen gebruikmaken van een moderne vergaderzaal die plek biedt aan zo'n veertig mensen. Er is een nieuw tv-scherm met geluidsinstallatie geplaatst voor presentaties en aan de zijkant bij het raam is een barachtige zitruimte geplaatst waar gewerkt kan worden met uitzicht op het busstation.,,We kunnen weer partijen ontvangen die hier willen vergaderen," zegt Bert van Vliet, rayondirecteur van Rabobank Zoetermeer. ,,We zijn blij met de resultaten van de verbouwing."

De werkzaamheden op de begane grond van het kantoor zijn nog aan de gang. Komende week van maandag 30 april tot en met maandag 7 mei is de begane grond gesloten. De binnenautomaten zijn dan niet beschikbaar.

Fotobron: www.zoetermeersdagblad.nl.


| Foto: Digitaal Dagblad.