Versterking voor team Floravontuur

mainImage
Versterking voor team Floravontuur

Mireille Soemopawiro en Caroline Das gaan het team van Floravontuur Promotie Zoetermeer versterken. Soemopawiro vervult sinds 1 juni jongstleden al de functie van Coördinator Marketing & Communicatie bij Floravontuur en daarmee wordt zij het contact voor de evenementen- en vrijetijdsaanbieders in Zoetermeer. Ook zal ze zich gaan bezighouden met de website Zoetermeerbruist.nl en met de online- en offline positionering van Zoetermeer, zowel in de stad als regio.

Das begint op 1 juli en zij zal zich vooral gaan inzetten voor de conceptontwikkeling en de organisatie van diverse beeldbepalende evenementen van Floravontuur. Denk aan het Bevrijdingsfestival, UITfestival Zoetermeer en Gluren bij de Buren. Das werkte als hoofd marketing bij het Stadstheater Zoetermeer.

'De ervaring die ze hier de afgelopen 10 jaar heeft opgedaan komt Floravontuur goed pas, want het samenwerken tussen de diverse aanbieders van cultuur en (podium)kunsten zal de komende jaren alleen maar toenemen. Het team en het bestuur van Floravontuur Promotie Zoetermeer wensen Mireille en Caroline uiteraard enorm veel succes én plezier toe.'

Foto: Mireille Soemopawiro (links) en Caroline Das.


| Foto: Digitaal Dagblad.