Video: DWO en Sparta gaan samenwerken

mainImage
Video: DWO en Sparta gaan samenwerken

Sparta Rotterdam heeft in de Zoetermeerse voetbalvereniging DWO een nieuwe opleidingspartner gevonden. De komende twee seizoenen zullen de clubs samenwerken met als doel om beide jeugdopleidingen naar een hoger niveau te tillen.

,,DWO is een vereniging met sterk groeiende jeugdopleiding, die erg ambitieus is," vertelt Dolf Roks namens Sparta op het digitale huis van de profclub. ,,DWO is qua ligging, in Zoetermeer, en niveau een zeer interessante partij voor onze jeugdopleiding. In de afgelopen jaren heeft een aantal talentvolle jeugdspelers de stap naar Sparta gezet, de verwachting is dat dit aantal de komende jaren toeneemt."

[caption id="attachment_59049" align="alignright" width="300"] Hoofdveld van DWO in het Westerpark.[/caption]

Namens DWO reageert technisch coördinator en oud-prof Bjorn Raven. ,,De gesprekken die we het afgelopen seizoen gevoerd hebben, bevestigen voor ons dat we op één lijn zitten ten aanzien van het optimaal ontwikkelen van talent. In het verleden hebben al meerdere spelers van deze club de stap naar het profvoetbal gezet, zoals Mohammed Allach, Edwin de Graaf, Leroy Fer en Kaj Ramsteijn, waarvan de laatste voor Sparta uitgekomen is. Sparta kan ons helpen de volgende stappen te zetten om onze ambities te verwezenlijken."

Foto- en videobron: Sparta Rotterdam.

Foto: links DWO-voorzitter Frans van Munnen.


Foto: Digitaal Dagblad