Video: nieuw decor Miljoenennota Ontbijt

mainImage
Video: nieuw decor Miljoenennota Ontbijt

Het traditionele Miljoenennota Ontbijt van Zoetermeer vond vanochtend van 07:00 tot 10:00 uur plaats op een nieuwe locatie. Waar voorbije jaren Dekker Zoetermeer fungeerde als decor, daar genoten de circa 120 aanwezigen dit keer van het ontbijt op het podium van de grote zaal in het Stadstheater, met uitzicht op de tribunes. En dat alles onder begeleiding van live pianomuziek.

Het Miljoenenontbijt wordt elk jaar georganiseerd door de Raad voor Ondernemend Zoetermeer (RVOZ). Naast een netwerkgelegenheid voor ondernemers en politici uit Zoetermeer, zijn er ook altijd gastsprekers die hun licht laten schijnen over Prinsjesdag, de troonrede en het huidige economische klimaat. Dit keer was Han Mesters uitgenodigd, sector banker zakelijke dienstverlening bij ABN AMRO. Ook wethouder Margreet van Driel (werk en inkomen) kwam aan het woord, alsmede RVOZ-voorzitter Benita van Wegen.

Aanwezig uit de lokale politiek waren onder andere burgemeester Charlie Aptroot, wethouder Jan Iedema, GroenLinks-fractievoorzitter Jordy Boerboom, PvdA-fractievoorzitter Margot Kraneveldt, LHN-prominent Jan Lobel en raadsleden van Zó! Zoetermeer, CDA en VVD.

Het openingsmoment...
Fotobron (foto boven): Robbert Roos.

Videobron en inzet: www.zoetermeersdagblad.nl.


| Foto: Digitaal Dagblad.