mainImage

Video: opening stormbaan met burgemeester

Afbeelding is niet meer beschikbaar
14 juli 2018, 13:17 uur
Algemeen

Bij Gamecity Zoetermeer werd vanochtend de langste stormbaan van Nederland officieel geopend, in bijzijn van burgemeester Charlie Aptroot. Zo'n veertig kinderen van Kiwanis, een wereldwijde organisatie die zich inzet voor het welzijn en de ontwikkeling van kinderen, mochten daarna gefaseerd in groepjes als eerste het 380 meter lange klim- en klauterparcours op.

Aptroot, die werd geïntroduceerd door Fred Zuiderwijk, sprak bij de openingsceremonie van 'een bijzondere dag'. ,,Het is een feestje om hier te mogen zijn." Ook stak hij de loftrompet over Wim van der Kooij jr. en diens vader, met hun vastgoedonderneming de drijvende krachten achter Gamecity Zoetermeer (voorheen Attractiecentrum Zoetermeer).

,,Wim en zijn vader behoren tot de categorie 'topondernemers', was Aptroot lovend.

Voordat de opening van start ging, kregen de burgemeester en pers een rondleiding door Gamecity Zoetermeer, waar bezoekers onder meer kunnen karten, lasergamen en andere spellen kunnen doen.

De stormbaan, gelegen achter de Wattstraat 20, is tot en met 22 juli dagelijks geopend van 12:00 tot 20:00 uur en op zaterdag en zondag tot 21:00 uur. Koop hier kaarten.Foto boven: Wim van der Kooij jr (linksachter) en burgemeester Charlie Aptroot met de kinderen van Kiwanis.

Foto & video: www.zoetermeersdagblad.nl.


Foto: Digitaal Dagblad