Voedselbankactie Zoetermeer: teller boven 1000 euro

mainImage
Voedselbankactie Zoetermeer: teller boven 1000 euro

De teller van de Floravontuur Voedselbankactie, die op 10 oktober officieel startte, staat na twintig dagen op 1040 euro.

De Floravontuur Businessclub organiseert jaarlijks, in samenwerking met Golden Tulip Hotel Zoetermeer - Den Haag, de Floravontuur Voedselbankactie. Met als doel om veel gezinnen die afhankelijk zijn van de Voedselbank te helpen rond de kerstperiode. Ook PLUS Verheul, partner van Zoetermeers Dagblad, is één van de partijen die zich hiervoor inzet. Dat deed het supermarktketen vorig jaar ook al.

Het ultieme doel van de betrokkenen is om alle 250 voedselbankgezinnen in Zoetermeer een smakelijke en voedzame Kerst te bezorgen. Via de website www.voedselbankactie.nl kan er een boodschappenpakket geselecteerd worden die direct via iDEAL afgerekend kan worden. Doneren kan vanaf 20 euro.

Foto: de betrokkenen. Van links naar rechts: Wendy Stolwijk (Loyals), Joost de Jager (Voedselbank Haaglanden), Anke van As (voorzitter Floravontuur Promotie Zoetermeer), Leontine Groenendijk (Golden Tulip Hotel Zoetermeer – Den Haag), Timothy Meurink (Mediageniek), Adriaan Verheul (PLUS Verheul), Niek Brinkman (Loyals) en Ruud Steggerda (directeur Floravontuur Promotie Zoetermeer).


Foto: Digitaal Dagblad