Voorzitter FC Zoetermeer treedt af

mainImage
Voorzitter FC Zoetermeer treedt af

Anita Cleef-Teeling vertrekt als voorzitter van voetbalclub FC Zoetermeer. Zij heeft de leden daar gisteren tijdens de algemene ledenvergadering over geïnformeerd.

'Als voorzitter was de ledenvergadering mijn laatste officiële handeling en ben ik aan het eind van de vergadering afgetreden. Ik kijk terug op een mooie en leerzame periode. In de afgelopen 4,5 jaar heb ik veel prachtige mensen mogen ontmoeten die zich met hart en ziel in zetten voor deze vereniging en mooi omdat we een aantal mooie dingen bereikt hebben,' laat Cleef-Teeling weten op de website van FC Zoetermeer.

'Ik ben mijn bestuursperiode 4,5 jaar terug begonnen met passie en inzet voor deze mooie club. De basis voor het lange termijnplan is gelegd, de financiën zijn meer dan op orde, er komen nieuwe kleedkamers en we hebben de overstap gemaakt naar het zaterdag voetbal. In november is een enthousiaste groep leden gestart met een scan rondom het vrijwilligersbeleid en we gaan stappen maken om hier actief iets in te veranderen samen met de leden. Tot slot wil nog meegeven, onze club is niet de club van het bestuur maar de club van ons allemaal. Laten we ervoor zorgen dat iedereen zich daar bewust van is en iemand ook weer snel de rol van de voorzitter op zich neemt.'


| Foto: Digitaal Dagblad