Vrienden van CKC schenken 1500 euro

mainImage
Vrienden van CKC schenken 1500 euro

Stichting Vrienden van CKC reikte gisteren een cheque ter waarde van 1500 euro uit aan Joep Annegarn, adjunct directeur van CKC & partners, ten behoeve van het Talententraject. Met deze financiële bijdrage maken zij mede het Talententraject mogelijk.

De stichting stelt zich als doel om talenten bij CKC & partners optimale ontwikkelingskansen te bieden. Hoe meer bedrijven zich aansluiten bij de Vrienden, des te meer talenten extra ondersteuning kunnen krijgen. Voorafgaand aan de uitreiking presenteerden alle talenten zich voor familie, vrienden en docenten.

Het Talententraject geeft een leerling de kans om het optimale uit zijn of haar talent te halen door ze geheel kosteloos extra begeleiding, aanvullende lessen en/of extra lestijd te bieden.

CKC & partners stelt verschillende podia beschikbaar voor deze talenten, zowel de Theaterzaal van CKC & partners als daarbuiten. De talenten worden door docenten gescout en beoordeeld op motivatie, passie, fysieke geschiktheid en ontwikkelbaarheid.

Deelnemers van het Talententraject werden onder meer ingezet bij het HKZ-CKC Muziekconcours 2018 en de openingsfestiviteiten van het Forum Zoetermeer.

Ook vriend worden?


Wil jij je aansluiten bij de Vrienden van CKC? Mail dan Alcuin Olthof: [email protected].

Foto: Joep Annegarn houdt trots de cheque omhoog.


Foto: Digitaal Dagblad