Walk & Talk Zoetermeer naar andere dag

5 February 2020, 17:34 uur
Algemeen
mainImage

De gratis netwerkbijeenkomst Walk & Talk voor (ander) werkzoekenden gaat verhuizen naar de laatste dinsdag van de maand. Schrijf het op in je agenda. De eerstvolgende bijeenkomst is op 25 februari van 9.30 tot 11.30 uur.

Iedereen die op zoek is naar (ander) werk, is van harte welkom bij de Walk & Talk Zoetermeer in het Forum, de hoofdvestiging van de bibliotheek. Tijdens deze maandelijkse bijeenkomsten bieden wij je de kans om persoonlijke adviezen, tips and tricks te krijgen van professionals en mede-werkzoekenden. Samen sta je sterk.

In februari staat de motivatiebrief centraal tijdens de Walk & Talk. De eerste indruk door middel van een correcte motivatiebrief is bepalend in het selectiebeleid van het bedrijf. Ook al beschik je inhoudelijk over alle gewenste en vereiste kwaliteiten, taalfouten in je motivatiebrief kunnen jouw kansen op die geweldige baan aanzienlijk verkleinen.

Tijdens de Walk &Talk van dinsdag 25 februari (9.30 -11.30 uur) is een ervaren docent Nederlands van de Volksuniversiteit aanwezig als gastvrouw. Zij neemt de deelnemers mee in een mini-workshop om een foutloze brief te schrijven. Natuurlijk is er ook alle ruimte om tijdens de Walk & Talk te netwerken.

De koffie staat voor je klaar. Deelname aan de Walk & Talk telt voor het UWV als een sollicitatie-activiteit.