Week van de Coöperatie bij Rabobank

mainImage
Week van de Coöperatie bij Rabobank

Deze week (2 tot en met 6 oktober) houdt Rabobank weer de jaarlijkse Week van de Coöperatie. Hierbij organiseert de bank verschillende activiteiten om de leden te bedanken voor hun steun en betrokkenheid. Ook Rabobank Zoetermeer, onderdeel van Rabobank Regio Den Haag, zet zich hierbij in.

,,Als bank onderscheiden wij ons hiermee," zegt rayondirecteur Bert van Vliet tegen www.zoetermeersdagblad.nl. ,,We zoeken deze week nadrukkelijk de binding met onze klanten."

Duurzaamheid is één van de belangrijke pijlers waar Rabobank Zoetermeer zich dit jaar op richt. Dat komt ook terug in de Week van de Coöperatie. Zo is er vanavond van 19:30 tot 21:00 uur een bijeenkomst over het verduurzamen van de woningmarkt bij hockeyvereniging Cartouche in Leidschendam-Voorburg. Adviseurs van Rabobank-partner GreenHome zijn aanwezig om te vertellen over energiebesparingen.

Vanmiddag vanaf 12:00 uur is er een startersevent op het Rabobank-kantoor aan de Bezuidenhoutseweg 5. René van Geer, de oprichter van de Secrid-portemonnee, neemt de aanwezigen mee in het verhaal over de opstart en groei van Secrid. Aansluitend is het mogelijk de workshop 'Social Media voor Persoonlijk en Zakelijk Succes' te volgen van Aruna Gopal. Zij laat zien hoe je met LinkedIn op een slimme manier zakelijke doelstellingen kunt behalen.

Sportieve middag in De Uithof 


Komende zaterdagmiddag kunnen Rabobank-klanten met partner en (klein)kinderen een sportieve middag beleven in De Uithof in Den Haag. Zij kunnen van 13:00 tot 17:00 uur met vier personen ieder drie activiteiten ondernemen en daarbij biedt Rabobank ook een hapje en drankje aan. Voor sommige activiteiten is inschrijven noodzakelijk. Dit kan bij de kassa van De Uithof op 6 oktober vanaf 12:15 uur. Meer informatie op deze pagina.

Film in Omniversum 


Rabobank-leden uit Zoetermeer kunnen zaterdag 6 oktober ook genieten van de film Oceans, our blue planet in het Omniversum in Den Haag. De filmvoorstelling begint 16:00 uur. De ontvangst is vanaf 15:00 uur met hapjes en drankjes.


Foto: Digitaal Dagblad