mainImage

Welke Zoetermeerder verdient een lintje?

30 juni 2020, 16:53 uur
Algemeen

Kent u iemand die een lintje verdient? Kent u een vrijwilliger die zich al jarenlang met hart en ziel inzet? Iemand die met liefde activiteiten begeleidt in een verzorgingshuis, al jarenlang coacht bij een sportclub of zich inzet voor de jeugd bij een scoutingclub? Het is mogelijk een Koninklijke onderscheiding voor deze persoon aan te vragen.

Koninklijke onderscheidingen 2021
Iedereen die zich in zijn vrije tijd inzet voor de medemens en de samenleving kan in aanmerking komen voor een lintje. Een organisator van evenementen, de bezorger van een clubblad, iemand die belangeloos jarenlang bestuurslid is. De meeste Koninklijke onderscheidingen worden rond Koningsdag uitgereikt. Dit jaar feliciteerde burgemeester Lokker telefonisch vijftien Zoetermeerse inwoners met hun Koninklijke onderscheiding. Eén Zoetermeerse inwoner ontving de felicitaties van de Minister van Defensie.

Iemand aanmelden?
Meer informatie en het aanvraagformulier kunt u vinden op www.lintjes.nl. Het is verstandig om eerst contact op te nemen met een medewerker van de gemeente Zoetermeer, telefoonnummer 14 079 of e-mailadres [email protected] Het beoordelen van de aanvragen voor de lintjesregen van 2021 kost tijd. Uw aanvraag moet voor 1 augustus 2020 bij de gemeente binnen zijn.


Foto: Gemeente Zoetermeer