Zoetermeers Dagblad | Wethouder opent zomerprogramma in Driemanspolder
mainImage

Wethouder opent zomerprogramma in Driemanspolder

Wethouder Jan Iedema.
22 juli 2020, 10:58 uur
Algemeen

De gemeente Zoetermeer organiseert samen met Buurtwerk een sportief programma deze zomervakantie voor de bewoners van de Van Leeuwenhoekflat in Driemanspolder. Vanmiddag wordt het zomerprogramma om 13.00 uur feestelijk geopend door wijk wethouder Jan Iedema.

Op de eerste vijf woensdagen van de zomervakantie kunnen de jonge bewoners van de Van Leeuwenhoekflat tussen 13.00 en 15.00 uur deelnemen aan diverse clinics van sportverenigingen: 22 juli boksen, 29 juli voetbal, 5 augustus badminton, 12 augustus volleybal en 19 augustus kickboksen.

Ook kan er sportmateriaal geleend worden om mee te spelen. Jongeren van 12 tot en met 18 jaar zijn ook welkom om met elkaar te sporten en te relaxen. Ouders en buurtbewoners worden ontvangen in een koffiecorner en voor een gezellig praatje.

Wijkwethouder Jan Iedema: "Veel inwoners hebben door het coronavirus lange tijd gedwongen binnen in hun woning moeten blijven. En veel Zoetermeerders blijven deze zomer in de stad. Nu het weer mag, is het daarom extra mooi dat we in samenwerking met de bewonerscommissie, Buurtwerk en de sportverenigingen dit zomerprogramma hebben gemaakt. Ik wens alle bewoners van de Van Leeuwenhoekflat heel veel plezier."