Wie in Zoetermeer verdient er een lintje?

12 May 2020, 09:51 uur
Algemeen
mainImage
Gemeente Zoetermeer

Kent u een vrijwilliger die zich al jarenlang met hart en ziel inzet? Iemand die met liefde activiteiten begeleidt in een verzorgingshuis, al jarenlang coacht bij een sportclub of zich inzet voor de jeugd bij een scoutingclub? U kunt dan een Koninklijke onderscheiding voor hem of haar aanvragen. Dit dient voor 1 augustus te gebeuren, meldt de gemeente.

Koninklijke onderscheidingen 2021
Iedereen die zich in zijn vrije tijd inzet voor de medemens en de samenleving kan in aanmerking komen voor een lintje. Een organisator van evenementen, de bezorger van een clubblad, iemand die belangeloos jarenlang bestuurslid is. De meeste Koninklijke onderscheidingen worden rond Koningsdag uitgereikt.

Dit jaar feliciteerde burgemeester Jan Pieter Lokker vijftien Zoetermeerse inwoners met hun Koninklijke onderscheiding. Een Zoetermeerse inwoner ontving de felicitaties van de Minister van Defensie.

Iemand aanmelden?
Meer informatie en het aanvraagformulier kunt u vinden op www.lintjes.nl. Het is verstandig om eerst contact op te nemen met een medewerker van de gemeente Zoetermeer, telefoonnummer 14 079 of e-mailadres [email protected].