YVZ en KWS Infra Rotterdam organiseren schaatstoernooi voor jeugdige schaatsers

mainImage
YVZ en KWS Infra Rotterdam organiseren schaatstoernooi voor jeugdige schaatsers

Op 5 januari 2019 vindt Het KWS Pupillentoernooi plaats in de Silverdome in Zoetermeer. De organisatie ligt in handen van IJsvereniging Zoetermeer (YVZ) en, zoals de naam al doet vermoeden, wordt dit langebaan schaatstoernooi gesponsord door aannemer KWS Infra Rotterdam.

Tot vorig jaar werden er al wedstrijden voor pupillen op de Oval van de SilverDome georganiseerd. Toen de SilverDome vorig jaar bekendmaakte dat de Oval niet openging, hebben veel verenigingen hun heil elders gezocht en zijn er geen wedstrijden meer op de Oval georganiseerd.

Dit seizoen geeft YVZ weer trainingen op de Oval aan schaatsliefhebbers van alle leeftijden. Mede daarom was de wens er bij YVZ om een wedstrijd te organiseren. Door de financiële steun van KWS is dat nu een feit. KWS Infra Rotterdam is erg betrokken bij het welzijn van YVZ en geeft daarom een steuntje in de rug. Vorig jaar deden zij dat door schaatshelmen te sponsoren die gebruikt worden bij de kennismakingscursussen die YVZ geeft. Dit jaar doen zij dit dus door het sponsoren van een toernooi.

Wil jij ook meedoen aan Het KWS Pupillentoernooi 2019? Kijk dan op www.yvz.nl/kws voor meer informatie en om je in te schrijven.


Foto: Digitaal Dagblad