Zanger (ex-Idols en The Voice) in jury Battle of the Bands

mainImage
Zanger (ex-Idols en The Voice) in jury Battle of the Bands

Volgende week vrijdag 14 september barst op het Cadenzaplein vanaf 19:30 uur de strijd los tussen verschillende Zoetermeerse jongerenbands met The Battle of the Bands. De wedstrijd, die in 2010 is gestart, is inmiddels een begrip in de stad. De bands bestaan allemaal uit muzikanten onder de 23 jaar en het grootste deel van de band moet uit Zoetermeer afkomstig zijn.

Een jury zal bepalen welke band zich de winnaar van 2018 mag nemen en een professionele promo-dvd kan gaan opnemen bij JJ Music House. Ook zal de winnende groep een dag later optreden bij het UITfestival Zoetermeer.

De jury van de Battle of the Bands is deze week uitgebreid met Guilllaume van de Leuv. Deze zanger trad in 2016 op tijdens Culinair Zoetermeer in 2016 met Zoetermeer Live! en hij deed mee met The Voice of Holland en Idols.

Ook Nadesh Ligthart (drumster, bekend van optredens tijdens Bodega Norton Culinair Zoetermeer en eerdere optredens bij Battle of the Bands) en Thom Schotel (gitarist en producer, optredens bij Zwarte Cross en North Sea Jazz, geeft les bij Music Soul House en heeft in 2012 met zijn band Kelly Wants To Fly de Battle of the Bands gewonnen) zitten in de jury.

De presentatie van de avond is in handen van Kelly Steentjes. Ook zij is geen oude bekende van de Battle of The Bands, want net als jurylid Schotel zat zij in de winnende band Kelly Wants To Fly.

Fotograaf: Bryan Dias.


Foto: Digitaal Dagblad