Zaterdag Disco-Train XL Party bij Dekker

mainImage
Zaterdag Disco-Train XL Party bij Dekker

Bij Dekker Zoetermeer is komende zaterdag een nieuwe editie van Disco-Train XL Party, een avondvullend dansspektakel met muziek uit de jaren 70, 80, 90 en de 00's. Met retro-decors, spiegelbollen en discoverlichting lijkt het daar bij binnenkomst al alsof je een sprongetje terug de tijd in hebt gemaakt.

Bezoekers van de Disco-Train XL Party kunnen kiezen uit twee verschillende zalen met elk een eigen thema. In Area 1 zullen nummers uit de jaren 70, 80 en 90 ten gehore worden gebracht, met spetterende optredens van DJ Sven (The Holiday Rap), DJ Johan (Mister Disco-Train) en VJ Pete. Laatstgenoemde zal op grote schermen nostalgische beelden en onvergetelijke muziekclips projecteren van vroeger.

Liefhebbers van meer recente muziek zullen niet weg te slaan zijn uit Area 2, want daar kun je genieten van hits van de jaren 90 tot en met nu. Bo Bellow (Fellini's, Brothers, IT en Escape) en Dennis Harinck (Locomotion) zijn daar de artiesten van dienst.

Lees hier een interview met de oprichter/eigenaar van Disco Train.

Koop hier kaarten


Kaarten kun je online kopen via deze pagina of ga naar de website www.disco-train.nl. Minimumleeftijd: 25 jaar. Tickets zijn ook in groepsverband of aan de deur te verkrijgen. Voor de deur van Dekker Zoetermeer (adres: Scheglaan 12 in Rokkeveen) is ruime gratis parkeergelegenheid.


| Foto: Digitaal Dagblad