Zoetermeer Vooruit steunt A break 4 Kids

mainImage
Zoetermeer Vooruit steunt A break 4 Kids

Stichting A break 4 Kids is druk bezig met het inzamelen van producten voor kerstpakketten voor de kinderen van 12 tot 18 jaar in opvanghuizen. Het gaat om elf opvanghuizen, waarvan er twee in Zoetermeer gevestigd zijn. Vandaar dat de politieke partij Zoetermeer Vooruit van raadsleden Juliëtte Meurs-Troch en Yvonne Bink-Winterkamp (midden en rechts op foto) ook zijn steentje bijdraagt.

,,We zijn een lokale partij zonder vette bankrekening. We hebben A break 4 Kids uitgenodigd om een toelichting op hun werk te komen geven tijdens onze fractievergadering en handdoeken en rugtassen meegenomen voor deze stichting," aldus Meurs-Troch.

Oprichters Wytze en Marjan Weistra waren aangenaam verrast door de cadeaus die zij voor de kinderen kregen. Niet alleen handdoeken maar ook rugtassen, tubes tandpasta en meisjes-sieraden. A break 4 Kids stelt in december de kerstpakketten samen die worden uitgedeeld tijdens een gesponsord kerstdiner.

[caption id="attachment_62037" align="alignnone" width="900"] A break 4 Kids heeft al aardig wat spullen verzameld.[/caption]


Foto: Digitaal Dagblad