Zoetermeerder met cruciaal beroep? Lees verder!

19 March 2020, 11:46 uur
Algemeen
mainImage
ANP

Heeft u of uw partner een cruciaal beroep en heeft u kinderen in de leeftijd van 0 tot 14 jaar? En lukt het niet om opvang voor uw kinderen te regelen? Dan kunt u gebruik maken van 'noodopvang' in Zoetermeer, meldt de gemeente.

Om het coronavirus te bestrijden, hebben we de inzet van mensen met een cruciaal beroep nodig. Daarom is het belangrijk dat zij hun werk kunnen blijven doen. Kinderopvang helpt hierbij. Ouders die normaal gebruik maken van kinderopvang, kunnen hiervoor bij hun eigen kinderopvang terecht. Maakt u nog geen gebruik van kinderopvang of heeft u opvang nodig in het weekend of 's nachts? Mail dan naar [email protected].

Noodopvang aanvragen
Als u noodopvang aanvraagt, kan uw kind opgevangen worden in een kinderdagverblijf, op school, een locatie voor buitenschoolse opvang of bij een gastouder. Vermeld de volgende gegevens in uw mail naar: [email protected].

1. de leeftijd van uw kind of kinderen;
2. de dag of dagen dat u opvang nodig hebt;
3. de benodigde opvangtijden en
4. uw telefoonnummer.

U ontvangt vervolgens informatie over de mogelijkheden die er in Zoetermeer zijn. Ook voor andere vragen over kinderopvang in deze tijd kunt u mailen.

Belangrijk: als uw kind (lichte) verschijnselen heeft van neusverkoudheid of griep, dan is het nodig dat u zelf opvang regelt. Meer informatie is er te vinden via deze pagina van de gemeente.