mainImage

Zoetermeers koor geeft concert

5 november 2019, 09:56 uur
Algemeen

Het Zoetermeerse koor Invasion geeft op zaterdag 16 november een concert met alleen maar Nederlandstalige nummers onder de naam ‘Ken je ons?’. Het concert is in de Oosterkerk in Oosterheem en begint 20.00 uur. Kaarten à € 12,50 zijn verkrijgbaar via e-mail [email protected] of telefonisch via 06-39797097.

Het koor heeft een uiteenlopend repertoire maar heeft er nu voor gekozen om in de eigen ‘moerstaal’ te zingen. Hedendaagse Nederlandse nummers van onder andere Marco Borsato, Claudia de Breij en Trijntje Oosterhuis maar ook al wat oudere nummers zoals ‘Zonder jou’ en ‘Pastorale’ staan op het programma.

Het gastoptreden wordt verzorgd door Frank Affolter, die veel componeerde voor zijn zus Heddy Lester zoals het Eurovisiesongfestivalnummer ‘De mallemolen’ en zelf ook nog een bescheiden hit ‘Het is nog niet te laat’ scoorde eind jaren 80.

De muzikale leiding van het concert ligt in handen van Hans de Wit en het koor wordt muzikaal begeleid door Ton van Gool op de vleugel, Mark Eshuis op drums en Peter Althuis basgitaar.


Foto: Pixabay