Zoetermeerse apotheek houdt jubileumactie

27 September 2019, 11:23 uur
Algemeen
mainImage

Apotheker Angel Sellier en haar team vieren op 10 oktober aanstaande het tienjarig bestaan van Apotheek Middelwaard. Dit doen zij met een sportieve prestatie, waarvan de opbrengst bestemd is voor Pink Ribbon, de organisatie die zich inzet voor borstkankeronderzoek.

Om collega’s, vrienden, familie en patiënten die met borstkanker geconfronteerd zijn een hart onder de riem te steken, werken de dames van Apotheek Middelwaard zich graag in het zweet. Op 13 oktober lopen vier medewerkers van de apotheek in estafette de ASML Business Marathon in Eindhoven.

Angel: "Vorig jaar fietste ik met collega’s de Alpe d’HuZes, dit jaar zetten we ons graag in voor een ander mooi doel: Pink Ribbon. We bestaan tien jaar, dus we trakteren. Aan bezoekers vraag ik: wilt u doneren?"

Alle geplande festiviteiten op 10 oktober staan daarom in het teken van Pink Ribbon. Voor een vrijwillige financiële bijdrage kunt u deelnemen aan activiteiten en staan er hapjes klaar.

Activiteiten waar u aan mee kunt doen, zijn bijvoorbeeld een make-up workshop van Sparkle in Style of een Weleda-verwenmomentje van schoonheidsspecialiste Anita van Otterloo. Ook kunt u uw nagels laten lakken of uw wenkbrauwen laten epileren. Natuurlijk is er ook aan de kleintjes gedacht: zij kunnen cupcakes versieren, zich laten schminken en deelnemen aan een kleurplaatwedstrijd.

Komt u ook langs in de apotheek om u in te schrijven voor een activiteit naar keuze? Doneren aan het team kan ook nu al: https://hardlopen.voorpinkribbon.nl/team/apotheek-middelwaard-sportbella-s.