Zoetermeerse ondernemer zoekt ervaren meubelmaker

2 May 2020, 10:25 uur
Algemeen
mainImage
Chris van Dijke

Ben of ken jij een goede, ervaren meubelmaker? De Zoetermeerse ondernemer Jacob de Boer geeft de spelcomputer Playstation 4 cadeau aan de persoon die een geschikte kandidaat aanlevert voor zijn bedrijf De Boer Maatwerk in interieur, gevestigd in Gouda. Ook de nieuwe medewerker zelf zal een Playstation cadeau krijgen na zijn of haar aanstelling.  

Voor de meubelmakers geldt dat zij een flinke dosis aan ervaring met zich meebrengen en passie hebben voor het vak. "Het draait om commitment", zegt eigenaar De Boer, die het bedrijf in november 2015 overnam en sindsdien een flinke groeispurt doormaakte. De Boer Maatwerk in interieur sleepte al twee keer een FD Gazelle in de wacht. 

Weet jij wie er perfect zou passen bij De Boer Maatwerk in interieur? Tag hem/haar op Facebook of zoek op een andere manier contact en koppel hem/haar aan Jacob de Boer: 06-51748879. 

De werkplaats en het kantoor van De Boer Maatwerk in interieur zetelt aan de Gouderaksedijk 24 in Gouda. Meer informatie: 0182-512278, [email protected] of bezoek de website.