Zoetermeerse politici zaterdag bij winkelcentrum in Palenstein

mainImage
Zoetermeerse politici zaterdag bij winkelcentrum in Palenstein

De fractieleden van Zó! Zoetermeer staan komende zaterdag 27 oktober van 11:00 tot 13:00 uur in het winkelcentrum van Palenstein aan het Croesinckplein om met buurtbewoners te spreken over ontwikkelingen in de wijk. De Zoetermeerse politieke partij doet dit elke maand in een andere wijk onder de noemer Koffie & Zó!

,,Wij zijn een lokale partij die echt werk maakt van het contact met de mensen in Zoetermeer. We houden iedere maand Koffie & Zó! zodat de fractie goed weet wat er speelt," zegt fractievoorzitter Marijke van der Meer. ,,We komen niet om stapels flyers uit te delen, maar vooral om te luisteren naar wat de mensen meemaken in de stad, en wat ze er van vinden."

Mensen uit heel Zoetermeer zijn welkom. Van der Meer: ,,Tijdens de fractievergadering na Koffie & Zó! bespreken we wat we hebben gehoord, zodat we allemaal goed bekend zijn met de mening van de mensen. We hebben dat in ons achterhoofd als er besluiten worden genomen. Sommige onderwerpen pakken we direct op: we kaarten het dan aan in de raad of bij het college."


Foto: Digitaal Dagblad