Zo'n 300 bezoekers bij Regionale Startersavond

mainImage
Zo'n 300 bezoekers bij Regionale Startersavond

Dekker Zoetermeer was afgelopen week het decor van de Regionale Startersavond, georganiseerd door de gemeenten Pijnacker-Nootdorp, Lansingerland, Zoetermeer en Ter Zake Het Ondernemershuis. Wie succesvol een bedrijf wil beginnen of recent gestart is en meer behoefte heeft aan informatie, kon woensdagavond 21 november de informatiemarkt bezoeken en workshops volgen. Er kwamen ongeveer 300 bezoekers op af. De Regionale Startersavond vond voor de vierde keer plaats.

De avond startte plenair met een welkom van Jan Iedema, wethouder Economie Zoetermeer. Iedema: ,,Ik ben hartstikke trots op alle starters. Ondernemen vergt moed en doorzettingsvermogen. Gelukkig staan ze er niet alleen voor. Door inzicht te geven in wat er allemaal bij komt kijken, helpen we ze bij het waarmaken van hun droom."

Drie onlangs gestarte regionale ondernemers deelden hun do’s en don’ts onder begeleiding van Irma de Graaff, de ondernemerscoach van Ter Zake Het Ondernemershuis. De hele avond was er een informatiemarkt met ruim 30 standhouders. Tijdens drie workshoprondes konden bezoekers (op inschrijving) een keuze maken tussen elf verschillende workshops. Zo was er een workshop over pitchen, administratie, starten met een uitkering en starten als zzp’er. Ook kon er een gratis profielfoto gemaakt laten worden. De avond werd afgesloten met een netwerkborrel.

Fotograaf: Jan-Evert Zondag.


| Foto: Digitaal Dagblad.