Zoetermeers Dagblad | Zwemactiviteiten Zoetermeer in meivakantie

Zwemactiviteiten Zoetermeer in meivakantie

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Er valt in de meivakantie tot en met 5 mei van alles te beleven in de Zoetermeerse zwembaden. Zo organiseert Het Zweminstituut voor maandag 29 april en dinsdag 30 april cursussen survival, snorkelen en zeemeerminzwemmen in De Driesprong aan de Van Stolberglaan 1.  

"Er is veel vraag geweest naar het weer organiseren van survival. Het mooie weer komt er aan, kinderen zullen veel in het water spelen. Daarom is survivallen in de meivakantie het ideale moment. De kinderen ervaren het als een heel avontuur, zo ontzettend leuk om te zien hoeveel plezier ze er aan beleven", aldus Marcel Thijsse, mede-eigenaar van Het Zweminstituut. 

Op beide dagen zijn er twee cursussen: op maandag en dinsdag om 12.00 uur is er survival- en zeemeerminzwemmen en om 13.00 uur is er survival en snorkelen. De activiteiten, die onder toezicht staan van meerdere gediplomeerde zwemdocenten, duren ongeveer een uur. Kosten: 15 euro per persoon. Reserveren kan via de webshop.

ZoetermeerPas

Nieuw is dat houders van de ZoetermeerPas nu cheque 3 en/of 4 kunnen inzetten. Het Zweminstituut is voornemens om een zo breed mogelijke groep Zoetermeerders de kans te bieden om deel te nemen aan de activiteiten. Per cheque geldt er een deelname-frequentie van vijf keer per jaar. Eigen bijdrage is € 3,00 per keer. Reserveren kan via de webshop. 

Rooster

Benieuwd naar het actuele rooster van Het Zweminstituut? Klik dan hier voor de periode tot en met 28 april. Bekijk hier het rooster voor 29 april-5 mei. Op zaterdag 27 april zijn er geen zwemlessen in verband met Koningsdag.


Foto: Digitaal Dagblad