Een 37-jarige Zoetermeerder werd afgelopen maandag 12 februari rond 12:30 uur het slachtoffer van een beroving in een woning na een online verkoopdeal. De daders waren twee ‘kopers’ die met geweld de telefoon van de man afpakten.

De politie stelde onmiddellijk een onderzoek in. In de omgeving hielden agenten drie verdachten aan, Amsterdammers in de leeftijden van zestien, zeventien en 21 jaar.

Het slachtoffer belde na de beroving de politie en gaf daarbij direct goede signalementen van de twee mannen en hun vluchtauto door. Agenten hielden in de omgeving een auto staande en daarbij drie verdachten aan, twee voldeden aan het opgegeven signalement. Het slachtoffer deed aangifte van de gewelddadige beroving. De drie zitten op dit moment vast.

De politie zoekt nog naar getuigen die de drie in de omgeving van het Sumatra hebben gezien. Bel dan met 0900-8844 of anoniem met 0800-7000.

Signalementen

Eén verdachte was donker getint, ongeveer twee meter lang en hij droeg een zwarte jas met een donkere trainingsbroek. Verdachte twee was donker getint en kleiner dan de andere verdachte. Hij droeg een zwarte jas met een zwarte trainingsbroek.

Foto: archief.

Fotograaf: Sander van den Berg.

Reageer op dit artikel