Overweeg je om zonnepanelen aan te schaffen? Of behoefte om meer te weten over de techniek en de mogelijkheden? Kom dan op maandag 20 februari (19:30-21:30 uur) naar het DEZo energiecafé bij Happy Moose aan Het Lange Land 20.

Bezoekers krijgen dan te horen over alle aspecten van zonnepanelen. Welke technieken en uitvoeringen bestaan er al? Wat is het nut van zonnepanelen? Wat zijn de investeringskosten en de terugverdientijd? Met welke regelgeving heb ik te maken? Hoe kan ik geld lenen om in zonnepanelen te investeren?

Al die vragen komen dan aan bod. Naast een presentatie van Ignace Boreel van Solarprof zijn er veel ervaringsdeskundigen aanwezig voor praktische informatie. Na de technische aspecten geeft iChoosr een presentatie over de groepsaankoop die in februari samen met de gemeente georganiseerd wordt voor inwoners van Zoetermeer. Tijdens zo’n groepsaankoop wordt grootschalig zonnepanelen aangeschaft, wat voordeel in de prijs van zonnepanelen oplevert. Daarna is er een informele discussie over de toepassing van zonnepanelen.

De avond wordt met een goed gesprek en een drankje afgerond. Het energiecafé is een maandelijkse activiteit georganiseerd door de Duurzame Energiecoöperatie Zoetermeer (DEZo).

Aanmelden kan hier.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Zoetermeer? Gratis abonneren!