mainImage

Start verkoop luxe appartementen Moerkapelle

15 november 2019, 14:15 uur
Bouw & Wonen

Aan de Oranjelaan/Julianastraat in Moerkapelle, vlakbij Zoetermeer, komen tien nieuwe luxe seniorenappartementen. De verkoop van deze appartementen gaat op donderdag 28 november van start en dit is gekoppeld aan een bijeenkomst in Zalencentrum Op Moer aan de Raadhuisstraat 40 in Moerkapelle. Belangstellenden zijn van 18.00 tot 20.00 uur welkom en zij kunnen zich laten informeren aan de hand van uitgebreide brochures en zich inschrijven voor de woning van hun keuze.

 

De appartementen van project 'De Honderd Morgen' krijgen een dorps karakter en hebben een gelijkvloers woonoppervlak van 102 tot 111 vierkante meter. In het kader van de duurzaamheid worden er zonnepanelen en een centrale warmtepompinstallatie aangebracht en er is een lift naar de eerste etage. De appartementen zullen gaan beschikken over twee parkeerplaatsen, op eigen terrein of in de parkeerkelder of garage.

"Dit is comfortabel en gelijkvloers wonen midden in het Groene Hart en op een steenworp afstand van Zoetermeer", zegt Erik Jenné, namens De Makelaars betrokken bij de verkoop. Het Zoetermeerse makelaarskantoor ontfermde zich in het recente verleden al eens over het nieuwbouwproject De Jonge Veenen in Moerkapelle. Toen bleken er ook heel wat Zoetermeerders geïnteresseerd.

Voor verdere verkoopinformatie: 079-3238838, www.demakelaars.nu, [email protected] of bezoek deze pagina op Funda.