CKC & partners is op zoek naar 65-plussers die willen meedenken over culturele activiteiten. ,,We zijn op dit moment een nieuw cultureel programma aan het ontwikkelen speciaal voor senioren. Dit programma ontwikkelen we natuurlijk in goed overleg met 65-plussers,” zegt Chi Nguyen-Ta, hoofd marketing, verkoop en communicatie bij het CKC.

,,We hebben al een leuke groep die met ons meedenkt, maar we zijn zeker nog op zoek naar nieuwe ‘adviseurs’. Iedereen kan meedenken, want de frequentie en de manier waarop bepaalt men helemaal zelf.”

Naast nieuwe ideeën zoekt het CKC ook ‘testpubliek’, 65-plussers die lessen willen uitproberen en aansluitend feedback geven richting de medewerkers van het Zoetermeerse culturele centrum. ,,Zo kregen wij de vraag om een dansles te ontwikkelen die geïnspireerd is op klassiek ballet. Best een uitdagende vraag, maar daar zijn wij mee aan de slag gegaan. We zijn nu op zoek naar senioren die deze les willen uitproberen.”

Het CKC flirt verder met de gedachte om een fotogroep speciaal voor senioren op te starten, onder auspiciën van een al aanwezige fotografie-docent. ,,Het is vooral de bedoeling dat 65-plussers met de liefde voor fotografie elkaar kunnen ontmoeten en elkaar kunnen inspireren.”

Iedereen die wil meedenken of graag geïnformeerd wil worden, kan een e-mail sturen naar [email protected]

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Zoetermeer? Gratis abonneren!