Ook zo druk in de weer met een Valentijn-verrassing voor je al dan niet stille liefde? Loopt het zweet je over de rug bij de gedachte of je dit jaar écht die enige geweldige nooit meer te vergeten verrassing voor hem of haar kan bedenken?

Stop daar onmiddellijk mee!

Ik lees zojuist op de verweerde muur van het oude postkantoor in de stad een prachtig in romantisch Frans geschreven tekst: Les premières lettres d’ amour s’écrivent avec les yeux.

Zeg nou zelf: in de wereld van vandaag worden ook nu nog de eerste liefdesbrieven met de ogen geschreven. Daar kan geen happy heart, ballon of bos rode rozen tegenop.


Vanuit Zeeuws-Vlaanderen volgde Elsje Veth in 2011 haar hart naar Zoetermeer waar zij sindsdien samenwoont met fotograaf Chris van Dijke. Moeder van twee volwassen zoons en oma van kleinzoon Xavi. Werkt als fulltime secretaresse in Den Haag. In 2015 zag haar eerste letterkind, de bundel Neus snuiten en doorhoesten, het levenslicht. In december 2017 presenteerde Veth met ‘Rafels’ haar tweede verhalenbundel. ‘Mijn columns ademen charme, levenslust, wijn en hoge hakken uit. Met hier en daar een vleugje peper.’ Meer info; www.felizabet.wordpress.com en @elsjeschrijft.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Zoetermeer? Gratis abonneren!