Kinderopvangcentrum De Drie Ballonnen sluit morgen het jubileumjaar vanwege het 25-jarige bestaan af met de overhandiging van een cheque aan het goede doel. Henk van Buren van Stichting Opkikker zal deze even voor 10:30 uur in ontvangst nemen bij de opvanglocatie aan de Toverberg 4 in Meerzicht. Marie-Louise van Mourik (directeur/bestuurder van Junis en De Drie Ballonnen) en Angelique Marres (directeur van De Drie Ballonnen) zijn daar ook bij aanwezig. Het programma start 10:00 uur.

Thema van het jubileum was dit jaar ‘Tussen Kunst & Kids’, waarbij er diverse activiteiten/evenementen voor de kinderen werden georganiseerd op het gebied van muziek, dans, zang, theater, schilderen, fotograferen en film. De kinderen gingen ook aan de slag met het maken van kunstwerken die ter expositie op verschillende locaties van de Ballonnenkinderopvang te bewonderen zijn. Het mooiste kunstwerk komt in het Stadsmuseum te staan.

Met de verkoop van die kunstwerken aan ouders, opa’s/oma’s en andere belangstellenden werd geld ingezameld voor Stichting Opkikker. Zij verrassen gezinnen met langdurig zieke kinderen met een onvergetelijke Opkikkerdag.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Zoetermeer? Gratis abonneren!