Het bestuur van voetbalclub DSO heeft de technische staf compleet voor het komende seizoen. Van hoofdcoach Faizel Soekhai (op de foto links) was al bekend dat hij zijn Zoetermeerse avontuur na de zomer continueert, maar nu is ook het aanblijven van Chaly Jones als assistent definitief bij de zaterdagtweedeklasser. De tandem zal zich, zo liet DSO weten, ook meer gaan focussen op het tweede team dat als kweekvijver van het vlaggenschip moet dienen.

Oud-speler Paul Jongejan wordt volgend jaar de vaste trainer van het tweede elftal. Sinds een paar weken zwaait hij daar al de scepter. Etienne Kleinis zal naast zijn functie als hoofd opleidingen ook het technisch coördinatorschap van het eerste en het tweede team voor zijn rekening gaan nemen op Sportpark Bentwoud. Op dit moment vervult hij die rol al op interimbasis.

Horatio Weber zal met ingang van het nieuwe seizoen gaan dienen als de manager van het eerste en het tweede team. Rob Duivelshof, al jaren een belangrijke kracht rondom de selectie, blijft teamfacilitator. Daarnaast heeft DSO John Roskam als keeperstrainer aangetrokken. Hij werkte in het verleden onder andere bij Alphense Boys.

DSO, dat momenteel gesprekken voert met de selectiespelers over hun sportieve toekomst, ambieert ook een in- en externe scoutingtak op te zetten.

DSO speelt vanmiddag (14:30 uur) thuis tegen UVS in de tweede klasse C.

 

 

 

 

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Zoetermeer? Gratis abonneren!