Algemeen
mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Met een 3-1 voorsprong leek tweedeklasser DSO gisteren tegen Voorschoten'97 comfortabel af te koersen op de tweede competitiezege van dit seizoen, maar na een miraculeus slot gingen de bezoekers er doodleuk met de drie punten vandoor: 3-4.

Jeffrey Flohr (vrije trap) en Leslie van den Berg (penalty) loodsten de Zoetermeerders naar 2-0, waarna Voorschoten'97 2-1 maakte. Echter binnen twee minuten lag de bal er al weer in voor de thuisploeg. Uit een vrije trap van Jay weber kopte Rodney Ebing raak.

In de tweede helft leek er aanvankelijk weinig aan de hand voor de mannen van trainer Oscar Biesheuvel. Toch werd het vanuit het niets 3-2. Na individuele fouten in de DSO-defensie werd het vlak voor tijd zelfs 3-3 en in de blessuretijd 3-4.

In 2C zakt DSO naar plaats twaalf en heeft Biesheuvel stof tot nadenken.

Fotobron: Orange Pictures.