Valentino Vasi is al ruim 25 jaar actief met zijn muzikale shows en gitaarschool. De Zoetermeerder, met zijn entertainmentbedrijf gevestigd in De Leyens, heeft met zijn gitaarspel, zang en gevarieerde repertoire als solist, maar ook in duo- en triovorm, al heel wat bruiloften en andere partijen tot een succes weten te maken. Nu met de feestdagen wacht hem dezelfde missie, waarbij hij de Kerst en jaarwisseling buiten de gemeentegrenzen zal doorbrengen vanwege zijn optredens.

Van 24 tot en met 26 december speelt Valentino de kerststerren van de hemel in een prachtige locatie: Robacher’s Watermolen in Hauwert (Noord-Holland). Enkele trouwe fans uit Zoetermeer schuiven daar aan bij het diner. De jaarwisseling spendeert hij in een Hotel in Bergen aan Zee.

,,Een mooie afsluiting van een superdrukke decembermaand waar wij heel tevreden op terugkijken,” laten Valentino en zijn vrouw Noor weten aan het Zoetermeers Dagblad. Laatstgenoemde ondersteunt Valentino achter de schermen met zijn optredens en de boekingen.

,,We wensen alle lezers van het Digitaal Dagblad mooie en gezellige feestdagen toe, vooral ook degenen die net als wij, druk aan het werk zullen zijn om het u allemaal weer helemaal naar de zin te maken tijdens uw kerstdiner.”

Hieronder een paar kerstliederen van Valentino Vasi om alvast in de sfeer te komen. Meer weten over Entertainment Valentino en de gitaarlessen? Surf dan naar deze website.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Zoetermeer? Gratis abonneren!