Roel Stoffers (31) keert met ingang van komend seizoen terug bij jeugdliefde DSO. De voormalig prof, die betaald voetbal speelde met ADO Den Haag, komt over van hoofdklasser FC ‘s-Gravenzande.

Foto: OrangePictures/Cees van Hoogdalem.

Stoffels doorliep de jeugdopleiding van DSO, waarna hij in de B-jeugd naar ADO Den Haag vertrok. Zijn avontuur als prof was van korte duur, want zijn contract werd daar niet verlengd. De centrumverdediger kwam tot veertien optredens in de eerste divisie. In de voorbije seizoenen verdedigde hij onder meer de clubkleuren van Haaglandia en Excelsior Maassluis in de top van het amateurvoetbal.

,,Zijn komst is in lijn met de ambitie die DSO wil uitstralen. We zien graag jongens met DSO-DNA terugkeren naar onze club om samen de weg naar boven in te slaan,” zegt Leo Rook van de Technische Commissie van DSO op het digitale huis.

,,Hartstikke mooi om na veertien jaar terug te keren bij de club waar het voor mij allemaal begonnen is. Ik hoop mijn steentje bij te dragen om de ambities van DSO te realiseren,” aldus Stoffels op de website van de Zoetermeerse voetbalvereniging.

Foto boven: Roel Stoffels (rechts in blauwrood) strijdt namens FC ‘s-Gravenzande om de bal.

Fotograaf boven: © Orange Pictures / John van der Sande.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Zoetermeer? Gratis abonneren!