Als partner binnen het samenwerkingsverband Facility MPS gaat Ton Kouwets, eigenaar van Verhuismanager.com, met ingang van 1 december aanstaande sparringsavonden organiseren in Zoetermeer voor ondernemers die vragen hebben over huisvesting. Dat doet hij met Facility MPS, een groep van diverse participanten met een eigen specialisatie op het gebied van huisvesting.

Belangstellenden kunnen, op afspraak, op dinsdagavond van 19:00 tot 22:00 uur langskomen op het kantoor aan Koraalrood 153 in Rokkeveen om met deskundigen van/via Facility MPS te sparren over het desbetreffende vraagstuk. Afhankelijk van het vraagstuk volgt de toewijzing van de best denkbare deskundige waarmee de bezoeker een afspraak krijgt. Een afspraak inplannen op de locatie van de ondernemer behoort ook tot de mogelijkheden.

,,De sparringsavonden zijn in het leven geroepen om ondernemers op informele basis hun huisvestingsvraagstukken te kunnen laten aankaarten. Zonder dat zij direct ‘vastzitten’ aan Facility MPS,” zegt Ton Kouwets tegen het Zoetermeers Dagblad.

Ton Kouwets.

De verwachting volgens Facility MPS is ook dat, gezien de ontwikkelingen op economisch gebied, bedrijven en instellingen in beweging gaan komen. Zij willen met deze sparringsavonden adequaat inspelen op de huisvestingsvraagstukken van de toekomst. Dan gaat het niet alleen over het veranderen van locatie, maar ook over de organisatie- of communicatiestructuur in een pand.

En vraagstukken over huisvesting kunnen ook voortkomen uit veranderingen in de wettelijke regelgeving. Zo is elke vastgoedeigenaar verplicht om in 2023 te beschikken over het energielabel C.

Aanmelden

Interesse om met deskundigen van Facility MPS nog dit jaar om de tafel te gaan? Stuur dan een mail naar: [email protected], onder vermelding van de bedrijfsgegevens en het vraagstuk. De kosten bedragen vijftig euro, exclusief btw.

Hoofdfoto (van links naar rechts): Peter Trimbos, Manja Buitink, Marc van Zoelen en Ton Kouwets.

Fotograaf inzetten: Chris van Dijke (www.chrisvandijke.nl).