Makelaar Erik Jenné kijkt uit naar aftrap project Central Z

mainImage
Makelaar Erik Jenné kijkt uit naar aftrap project Central Z

[caption id="attachment_30162" align="alignright" width="350"] Erik Jenné bij zijn kantoor aan de Schoutenhoek 40.[/caption]

Op zaterdag 7 april start in het Stadstheater de verkoop van achttien splinternieuwe citylofts en appartementen aan het Stadhuisplein. Makelaar Erik Jenné, die met De Makelaars aan de slag gaat met de verkoop van de woningen, verheugt zich op de aftrap van wat hij noemt een 'heel prestigieus project'.

,,Want de citylofts liggen op een schitterende locatie aan het Stadhuisplein. Kenmerkend verder is het hoge afwerkingsniveau, de hoge plafonds tot vier meter en stuk voor stuk hebben de woningen grote buitenruimtes, veelal op het zuiden gelegen. Leuk om te melden is dat er drie 'small apartments' zijn, variërend van 49 tot 59 vierkante meter. Ook zijn er drie 'large apartments', variërend in oppervlakte van 128 tot 140 vierkante meter, we bedienen hiermee dus een brede doelgroep."

De loftwoningen zijn volgens Jenné speels, met een hoog individueel afwerkingsniveau, goed sanitair, vides met grote vrije hoogtes en grote glasoppervlaktes. ,,Je koopt een splinternieuwe goed geïsoleerde woning op een bestaande plek in een voormalig kantoorgebouw. We hebben alle vertrouwen in de realisatie ervan en de verkoop, want een eerdere bijeenkomst over dit project werd bijzonder goed bezocht."

Op 7 april staat Jenné met zijn collega's van 10:00 tot 12:00 uur in het Zoetermeerse Stadstheater. Belangstellenden kunnen langskomen voor verkoopdocumentatie, bestaande uit prijslijsten en brochures. Meer weten over project Central Z? Bekijk dan deze pagina.


Foto: Digitaal Dagblad