Ivo Schimmel (links op de foto) is in het zonnetje gezet omdat hij vijf jaar actief is als PR-vrijwilliger bij Humanitas Zoetermeer. Hij kreeg van bestuurslid en PR-coördinator Alexander Bruin (rechts) een certificaat en cadeaubon overhandigd als dank voor zijn inzet.

Schimmel was ruim vijf jaar geleden betrokken bij de start van de PR-werkgroep van Humanitas Zoetermeer. Deze werkgroep werd opzet om de verschillende activiteiten van de afdeling Zoetermeer beter te promoten. Zo is hij betrokken geweest bij de aankleding en verslaglegging van evenementen, is hij verantwoordelijk voor de publicatie van artikelen over het werk van Humanitas Zoetermeer en houdt hij de website www.humanitaszoetermeer.nl actueel.

,,Ivo is altijd de constante en stabiele factor geweest binnen de PR-werkgroep. We kunnen altijd op hem rekenen en zijn hem zeer dankbaar voor het vele werk dat hij tot op heden voor de afdeling Zoetermeer heeft gedaan. Ik hoop dat hij nog vele jaren als vrijwilliger aan Humanitas Zoetermeer verbonden blijft. Op naar zijn 10-jarig jubileum,” steekt Bruin de loftrompet over zijn collega.

Reageer op dit artikel