Het in Gouda gevestigde De Boer Maatwerk in interieur maakt een stormachtige ontwikkeling door. Het bedrijf van de Zoetermeerse ondernemer Jacob de Boer, dat eind vorig jaar een FD Gazelle won, kende al de nodige personeelsuitbreiding, maar voor 2018 is het doel om ook een breder spectrum aan interieurswerkzaamheden aan te bieden.

,,Onze menukaart wordt langzaamaan groter,” zegt Jacob de Boer. ,,Dat is het voornaamste doel voor 2018. We gaan steeds meer omhoog als het gaat om het faciliteren van onze klanten. Dat doen we met ontwerp, projectmanagement en dat doen we met alle disciplines die daarbij komen. Denk hierbij aan elektra, schilderwerk, loodgieterswerkzaamheden, vloeren, wanden, verlichting, maakt niet uit wat. Wij ontzorgen van A tot Z.”

De Boer nam het bedrijf in november 2015 over. Inmiddels behoort De Boer Maatwerk in interieur, dat per 1 januari 2018 een naamswijziging onderging, tot de snelst groeiende ondernemingen van Zuid-Holland. Vorige maand bracht staatssecretaris Mona Keijzer (Economische Zaken) een werkbezoek aan het bedrijf.

Foto: Jacob de Boer in zijn werkplaats in Gouda.

Fotobron: www.zoetermeersdagblad.nl.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Zoetermeer? Gratis abonneren!