CKC & partners nodigt iedereen uit om in januari kennis te komen maken met haar vakdocenten en activiteiten. Dit kan door deel te nemen aan één van de vele (gratis) kennismakingsactiviteiten.

Joep Annegarn, adjunct-directeur: ,,We hebben een veelzijdig programma dat bestaat uit meer dan 500 activiteiten en begeleid door meer dan 100 docenten. De klik met een docent is zo ontzettend belangrijk, daarom moedigen wij mensen aan om vooral kennis te komen maken met onze docenten.”

Voor januari organiseert CKC & partners diverse kennismakingsactiviteiten. Naast de welbekende proeflessen, kunnen mensen voor persoonlijk advies over muziekles terecht bij het inloopspreekuur op maandag 15 januari 2018 tussen 10:30 en 11:30 uur of donderdag 18 januari tussen 10:30 en 11:30 uur.

Voor diegenen die graag (meer) willen zingen en willen ontdekken welk zangstem ze hebben en welk repertoire daarbij past, kunnen een gratis stemtest doen bij zangdocent en –pedagoog Ella Dijkhuizen op 15 en 16 januari.

Ook starten er in januari voor kinderen tussen vier en zeven jaar verschillende kennismakingscursussen. Dit zijn korte cursussen van drie lessen om bijvoorbeeld kennis te maken met dans, muziek en schilderen. Al met al een afwisselend programma voor jong en oud. Kijk voor meer informatie op de website.

Fotobron: CKC & partners.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Zoetermeer? Gratis abonneren!