De Facebook-actie met Kentucky Fried Chicken Zoetermeer was een groot succes! Het restaurant stelde honderd kortingsbonnen van vijf euro beschikbaar voor mensen die het Zoetermeers Dagblad geliked hebben. Er kwamen veel reacties binnen, waarvoor dank!

Eén van de honderd winnaars is Reginald van der Geld en die zetten wij extra in het zonnetje. De Zoetermeerder ontving van Restaurant General Manager Tim Schutter vandaag drie kortingsbonnen van vijf euro per stuk. Ook kreeg Reginald een mooie bos bloemen overhandigd, mogelijk gemaakt door de Bloemenhoek (www.bloemenhoek.com).

“Super leuk dat de nieuwe KFC dit heeft mogelijk gemaakt. Ik ga de bonnen snel op maken,” reageerde Reginald.

De overige winnaars, die via Facebook zijn benaderd, zullen hun kortingsvoucher binnenkort in de brievenbus ontvangen. Vergeet niet de adresgegevens te mailen naar [email protected]

Zoetermeer kreeg vorig jaar zijn eerste Kentucky Fried Chicken-restaurant (inclusief Drive Thru) gelegen in Bleiswijk, nabij de A12. Op 26 oktober 2015 was de opening in het bijzijn van enkele wethouders namens de gemeente Zoetermeer en op 27 oktober gingen de deuren voor het eerst open voor het grote publiek. Er werken in KFC Zoetermeer nu 83 medewerkers en een managementteam van zes mensen. Alle kip wordt er vers bereid.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Zoetermeer? Gratis abonneren!