Na een uitverkocht concert in 2015 komt Kim Wilde op 12 november 2017 terug naar Zoetermeer voor een optreden in Cultuurpodium Boerderij.

Wilde debuteerde in 1981 met Kids in America en dat werd direct een internationaal succes, gevolgd door songs als Cambodia, View from a Bridge en Never trust a Stranger. Ze verkocht meer dan dertig miljoen albums en singles. In 1983 werd ze bij de Engelse BPI Awards uitgeroepen tot beste Engelse zangeres.

In de jaren negentig laste ze een muzikale sabbatical in en vulde ze haar tijd met het moederschap en tuinieren. Maar een comeback volgde en in 2003 scoorde zij samen met de Duitse zangeres Nena de tweetalige hit Anyplace, Anywhere, Anytime. Ze stond vijf weken op nummer één in de Nederlandse hitparade.

Met het nummer You came scoorde ze in 2006 weer een hit en er volgden nog diverse nieuwe albums, met als laatste wapenfeit haar kerstalbum Wilde Winter Songbook van december 2014.

Kaarten voor het concert van 12 november volgend jaar zijn verkrijgbaar via Ticketmaster, Primera en aan de kassa’s van het Stadstheater en Cultuurpodium Boerderij. Kijk voor meer informatie op; cultuurpodiumboerderij.nl.

De toegangsprijs bedraagt 39 euro per persoon (exclusief servicekosten) en 44 euro aan de avondkassa, indien beschikbaar.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Zoetermeer? Gratis abonneren!