Fan van die heerlijke verse kip bij KFC? Profiteer dan nu van onze speciale actie. Like het Zoetermeers Dagblad op Facebook en maak kans op één van de honderd kortingsbonnen ter waarde van 5 euro die wij verloten van KFC Zoetermeer, te vinden op het Prismapark (Jadestraat 11 in Bleiswijk) nabij de A12.

Zoetermeer kreeg vorig jaar zijn eerste Kentucky Fried Chicken-restaurant, ook met een Drive Thru voor mensen die even met de auto snel wat willen halen. Op 26 oktober 2015 was de opening in het bijzijn van enkele wethouders namens de gemeente Zoetermeer en op 27 oktober gingen de deuren voor het eerst open voor het grote publiek.

“De opening was zo succesvol dat gasten langer moesten wachten dan gebruikelijk,” zegt Tim Schutter, Restaurant General Manager. “Inmiddels is alles gestabiliseerd en hebben de teammembers veel ervaring. De snelheid en kwaliteit is nu zoals men verwacht van KFC. En belangrijk om te vermelden: de kip wordt vers bereid en is dus niet fabrieksmatig.”

Bij KFC Zoetermeer werken nu 83 medewerkers en een managementteam bestaande uit zes mensen. Het restaurant is open van 10:00 uur ’s ochtends tot 01:00 uur ’s nachts. Dat geldt voor zowel het restaurant als de Drive Thru. Er is gratis Wi-Fi en voldoende parkeergelegenheid.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Zoetermeer? Gratis abonneren!