Energierekening verlagen in Zoetereer? Zaterdag laatste spreekuur

17 April 2024, 17:06 uur
Lokaal
mainImage
ANP

Komende zaterdag is alweer het laatste gratis inloopspreekuur van het Informatiepunt Energie voor de zomerstop. Experts van Piëzo en DEZo staan dan tussen 10.00 en 12.00 uur voor u klaar in de bibliotheek van het Stadhuis-Forum. U kunt er terecht voor goedkope en eenvoudige besparingstips, maar ook voor vragen over energie opwekken, de woning duurzamer maken of het aanvragen van een energiescan. De tips zijn helemaal gratis en vrijblijvend.

Nu al aan de slag?
In september komt het inloopspreekuur weer terug. Wilt u de komende tijd al kleine maatregelen treffen en goed voorbereid de winter tegemoet gaan? Kijk dan op energieloketzoetermeer.nl/kleine-maatregelen of vraag een gratis energiebespaarscan aan via energieloketzoetermeer.nl/energiebespaarscan. Een energiecoach van Piëzo komt dan bij u thuis en geeft goedkope en eenvoudige
besparingstips op maat.

Grotere maatregelen
Heeft u een koopwoning en denkt u aan grotere maatregelen, zoals het installeren van een warmtepomp, zonnepanelen of isolatiemaatregelen? Vraag dan een gratis energiescan van DEZo aan. Een energiecoach komt bij u thuis langs voor een advies op maat. Kijk op energieloketzoetermeer.nl/acties voor meer informatie of vraag de scan direct aan via dezo.eu/energiescan. Ook VvE’s die aan de slag willen met zonnepanelen, zijn meer dan welkom.