Groepstraining voor stellen in Zoetermeer met relatieproblemen

4 May 2024, 09:20 uur
Lokaal
mainImage

Loopt jullie relatie niet lekker? Hebben jullie veel ruzie en kunnen jullie niet goed praten met elkaar? Het Scheidingspunt, samenwerkingspartner van inZet, geeft een training ‘Houd me vast’ met als doel dat jullie minder vaak ruzie hebben en meer begrip voor elkaar krijgen.

Ook wordt er geleerd om anders te leren kijken naar de patronen in jullie relatie en hoe negatieve patronen te stoppen. Hiermee breng je meer liefde in de relatie, een cadeau voor elkaar en jullie kind(eren).

Praktische informatie 

De 8 bijeenkomsten zijn op dinsdagavond van 19.00 - 21.00 uur bij de inZet inlooplocatie Buytenwegh & De Leyens (Teldersrode 25, Zoetermeer. Winkelcentrum Buytenwegh). De eerste training start dinsdagavond 21 mei. Hiervoor vindt een intakegesprek plaats. Er kunnen maximaal 6 stellen meedoen. Iedere bijeenkomst start met een voorlichting en daarna gaat ieder koppel in een aparte ruimte aan de slag. Belangrijk om te weten: je hoeft geen privéinformatie te delen met de andere koppels of met de trainer als je dat niet wil. De training is gratis. Wel vragen we jullie om een handboek en twee werkboeken te kopen. De kosten zijn daarvan in totaal €50,40. 

Aanmelden of meer informatie? 

Neem dan contact op met: Nynke Hospes | [email protected]  of Sarah Ben Zineb |[email protected] 

Over het Scheidingspunt

Het Scheidingspunt is er voor alle vragen over relaties en (echt)scheiding. Zoetermeerse inwoners en professionals kunnen hier (anoniem en kosteloos) terecht voor een luisterend oor en informatie en advies. Hier wordt de tijd genomen om te luisteren en mee te denken in welke hulp nodig is voor de volwassene, kinderen, partners of het hele gezin. Voor contact met het Scheidingspunt kan is het Meerpunt het aanspreekpunt