Zoetermeers Dagblad | Het Wapen van Zoetermeer blijft optimistisch
mainImage

Het Wapen van Zoetermeer blijft optimistisch

26 juli 2021, 15:07 uur
Lokaal

Ondanks de nog steeds geldende coronamaatregelen in de horeca is en blijft Reno Hilgersom zeer positief. De eigenaar van Het Wapen van Zoetermeer gaat er met zijn team vol goede moed en energie tegenaan. 

"Met ons concept, alleen op afspraak open voor groepen, zitten we precies aan de verkeerde kant van de huidige maatregelen. Natuurlijk hebben we achttien moeilijke maanden gehad, maar is er licht aan het einde van de tunnel! Als het straks weer kan en mag, zijn we er met elkaar helemaal klaar voor. Het vaste team is nog helemaal intact en staat klaar om de gasten te ontvangen", aldus Hilgersom in gesprek met www.zoetermeersdagblad.nl

Omdat er veel programma's verplaatst zijn in de afgelopen anderhalf jaar gaat Het Wapen van Zoetermeer volgens Hilgersom een mooi 2022 tegemoet. "We hopen dat het vaccineren voorspoedig zal verlopen en dat in het najaar alles weer een beetje kan en mag en dat we toch nog een paar mooie laatste maanden van 2021 tegemoet gaan."

Hilgersom vervolgt: "We hebben er met elkaar enorm veel zin in om eind 2021 en het hele jaar 2022 weer mooie feesten, bruiloften en andere gelegenheden te verzorgen."

Het Wapen van Zoetermeer
Meer weten over de mogelijkheden bij Het Wapen van Zoetermeer? Surf naar www.hwvz.nl, bel 079-7600055, mail naar [email protected] of kom eens vrijblijvend langs aan de Zegwaartseweg 31 in Zoetermeer. Gratis parkeren kan voor de deur.