Omroep van Juraini Ferary krijgt steun vanuit Rijswijk en Zoetermeer

22 April 2024, 09:17 uur
Lokaal
mainImage

Het is bijna moederdag en dat betekent dat het tijd is om alle moeders in het zonnetje te zetten. De Hoogvliet in Rijswijk en Zoetermeer heeft hier een bijzondere actie voor bedacht.

Zij hebben namelijk een product ter waarde van 75 euro gedoneerd aan de Omroep Juraini, met als doel om alle moeders als luisteraars van Omroep Juraini te verwennen met een heerlijk moederdag ontbijt, aldus; Juraini zelf.

Omroep Juraini is een bijzondere radio-omroep die zich richt op jongeren, jongvolwassenen en volwassenen. De omroep is opgericht door Juraini Ferary, die zelf een verstandelijke beperking heeft, waar hij zijn beperking verder niet in de weg laat staan.

Het initiatief van Omroep Juraini om alle moeders in het zonnetje te zetten met een moederdag ontbijt past dan ook perfect bij de missie van de omroep. Het is een mooie manier om moeders te bedanken voor alles wat ze doen en hen te laten weten dat ze gewaardeerd worden. Bovendien is het ook een mooie gelegenheid om de luisteraars van Omroep Juraini te laten zien dat zij niet alleen staan en dat er altijd mensen zijn die aan hen denken.

De donatie van het product ter waarde van 75 euro is gedaan door Hoogvliet Stadshart Zoetermeer, een supermarkt die zich betrokken voelt bij de lokale gemeenschap. Zij willen graag hun steentje bijdragen aan deze leuke actie van Omroep Juraini en hebben daarom besloten om een product te doneren dat gebruikt kan worden voor het moederdag ontbijt. Dit laat zien dat bedrijven en organisaties ook een belangrijke rol kunnen spelen in het ondersteunen van maatschappelijke initiatieven en het creëren van een inclusieve samenleving.

Het moederdag ontbijt zal op 12 mei worden georganiseerd door Omroep Juraini. Alle luisteraars van de omroep kunnen zich aanmelden om in aanmerking te komen voor een ontbijtmand ter waarde van 75 euro. De ontbijtmanden zullen persoonlijk worden bezorgd door de medewerkers van Omroep Juraini en Hoogvliet Stadshart Zoetermeer. Zo kunnen zij de moeders verrassen en laten weten dat ze niet vergeten worden.

Deze actie van Omroep Juraini en de donatie van Hoogvliet Stadshart Zoetermeer laten zien dat kleine gebaren een grote impact kunnen hebben. Het is mooi om te zien hoe deze lokale initiatieven samenwerken om iets bijzonders te doen voor moeders in de gemeenschap. Hopelijk zal dit initiatief ook anderen inspireren om zich in te zetten voor hun medemensen en bij te dragen aan een inclusieve samenleving.

Namens Omroep Juraini en Hoogvliet Stadshart Zoetermeer willen wij alle moeders alvast een fijne moederdag wensen. Geniet van het ontbijt en voel je gewaardeerd en geliefd. Laten we samen werken aan een inclusieve samenleving waarin iedereen meetelt en gewaardeerd wordt, ongeacht eventuele beperkingen. Want zoals Omroep Juraini het mooi verwoordt: 'We zijn allemaal gelijk, maar niet hetzelfde.'