Thema- avond ‘Wonen’ van JongSenioren Zoetermeer

3 May 2024, 10:26 uur
Lokaal
mainImage
Stockfoto

Op woensdag 29 mei organiseert Stichting JongSenioren Zoetermeer een thema-avond over ‘Wonen’.

Met het ouder worden spelen vele thema’s, en wonen is daar één van. Drie sprekers zullen die avond op dit onderwerp ingaan. Wethouder Weerwag van Wonen en wijkgericht werken zal kort ingaan op alle vragen en opmerkingen die in de discussiegroepen van de Wonen thema-avond van 2023 voor de gemeente naar boven kwamen. En hij zal de visie van de gemeente op het wonen van senioren weergeven.

Een spreker van stichting Knarrenhof Nederland zal iets over het fenomeen ‘Knarrenhof‘ vertellen. De initiatiefgroep Knarrenhof Zoetermeer beijvert zich om ook in Zoetermeer een Knarrenhof te realiseren. Er komt een opruimcoach, die u nuttige tips aan de hand zal doen. Daarna zal er in groepjes verder gesproken worden over deze onderwerpen. Voorafgaand aan de avond, tijdens de inloop, zullen diverse organisaties zich presenteren, o.a.: Verticaal tuinieren, Opruimcoach, Knarrenhof, Entreeproject, Gemeente, Seniorweb en JongSeniorenZM. 

De avond vindt plaats in Club Entree, Boerhaavelaan 33. Programma: 19.30 tot 20.00 uur: inloop met informatietafels en 20.00 tot 22.00 uur: presentaties en discussie in groepjes. Aanmelden is nodig. Dit kan alleen via de link op onze website: www.jongseniorenzm.nl