Mariëtte van Leeuwen won gisteren tijdens de netwerkbijeenkomst van Floravontuur Promotie Zoetermeer en Zoetermeer INTO Business de titel van machtigste persoon in Zoetermeer van 2016. De wethouder economische zaken van de Lijst Hilbrand Nawijn (LHN) volgt daarmee Robbert Willems op.

Het was voor de achtste keer dat de lijst van 50 machtigste Zoetermeerders bekendgemaakt werd. In 2009 won Johan Burger als eerste de titel van machtigste Zoetermeerder, daarna volgden Henk Willem van Dorp (2010), Margreet van Driel (2011), Leo van der Plas (2012), burgemeester Charlie Aptroot (2013/foto), Bert de Boer (2014) en Robbert Willems (2015).

De bijeenkomst vond gisteren plaats bij Class By Jofel aan de Dorpsstraat 114. Voormalig wethouder in Zoetermeer Patrick van Domburg, de huidig burgemeester van IJsselstein, reikte de trofee aan Van Leeuwen uit.

Foto: in het midden winnares Mariëtte van Leeuwen met haar trofee, geflankeerd door Oscar Middeldorp (links) van Zoetermeer INTO Business, oud-wethouder in Zoetermeer Patrick van Domburg en helemaal rechts Margreet van Driel, directeur Floravontuur Promotie Zoetermeer.

Fotograaf: Wim van IJzendoorn

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Zoetermeer? Gratis abonneren!