Geen zin om morgen het ijskoude water in te springen tijdens de nieuwjaarsduik bij het Noord Aa? Overweeg dan om mee te doen aan de nieuwjaarswandeling in de Natuurtuin in het Westerpark. Aanvang: 14:00 uur.

De natuurtuingidsen vertellen u alles over de verandering van de natuur in de winter. Het vertrekpunt is ’t Westpunt in het Westerpark. U gaat via de zij-ingang de Natuurtuin in. Kom op tijd, want het hek gaat weer op slot. De wandeling duurt ongeveer een uur.

Meer informatie is te vinden op; www.vriendennatuurtuinzoetermeer.nl. Tijdens de wandeling wordt zowel aan de historie als aan de flora en fauna aandacht besteed.

Deelname is gratis. Honden mogen niet mee in de Natuurtuin. Voor rolstoelen en kinderwagens is de Natuurtuin helaas minder goed toegankelijk. Ook bij slecht weer gaat de wandeling door. Voor groepen en andere belangstellenden is tegen een kleine vergoeding mogelijk op andere dagen een rondleiding aan te vragen. Voor informatie en aanmelding voor een groepswandeling stuur een e-mail naar [email protected]

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Zoetermeer? Gratis abonneren!